Dansens dag

DANSENS DAG 

Datum: 28 April 2019 Tid: 13.00 Plats: Björksalen, Björknässkolan i Boden 

Dansens dag firas över hela världen och Boden är inget undantag! Kom och ta del av Bodens danskultur. Det bjuds på dansuppvisningar, workshop och massor av dansglädje!

Ni har väl inte missat att Boden fyller 100 år? Så det blir dubbelt firande på Dansens dag i år! 

Det bjuds på ÖPPEN DANS från kl.16.30-19.30
Vi spelar era önskelåtar! Dansgolvet kommer vara öppet för pardans och individuell dans. På spellistan finns musik lämpad för bland annat West coast swing, bugg och fox. Så på med dansskorna och kom!

/poster-dansens-dag-2019.jpg

/program-dansens-dag-boden-2019.jpg

Om Dansens dag

Vi på D.d association har i uppdrag av Bodens Kommun att samordna Dansens dag som är en internationell temadag som firas runt om i världen för att ge dansen extra uppmärksamhet. Den internationella Dansens dag firas den 29 April. I Boden kommun är det tradition att lägga firandet på närmaste helg när Dansens dag infaller under en vardag. För att så många så möjligt ska kunna ta del av firandet.

Under Dansens dag firandet i Boden deltar skolor, föreningar och fria dansgrupper med dansuppvisningar som visas upp för allmänheten. Varje förening/skola får vardera 15 min för att visa upp dansuppträdanden och väljer själva om de vill köra 15 min eller kortare.

Vill er förening medverka på Dansens dag?

Om ni som förening, skola eller dansgrupp vill medverka med en dansuppvisning under firandet? Så skicka er anmälan till info@dancedirection.se senast 31 Mars. Tillsammans skapar vi ett minnesvärt firande där vi möts i dansens härliga gemenskap!

Dansens dag arrangeras med stöd av:

/boden_a.jpg   /boden-logga-svart.jpg

Kontakta Oss

Pontonjärvägen 7A
961 42 Boden

0921-550 05

info@dancedirection.se


(Lämna tom)