Om oss

/catrin.jpg

Catrin Johansson

Är grundaren till D.d & driver dansskolan med ett helhjärtat engagemang utöver det vanliga. Catrin är internationell kvalificerad danslärare genom IDTA (International dance teacher assosiation) Hon har även genomfört en treårig ledarskapsutbildning. Catrin har dansat på Inspire dance school i England & har där haft förmånen att bland annat bil undervisad av Emily Drinkall. 2011 nominerades Catrin till "John Dilworth Scholarship Award". 2017 tilldelades Catrin priset "Årets ledare i Boden" från KFU. Catrin har tävlat internationellt inom dans under många år tävlandet ligger nu på hyllan men Catrin fortsätter & reser världen över för att delta på utbildningar istället. Några tävlings meriter: 2 plats Newcomer Open Världsmästerskapet 2008 USA (UCWDC), 3 plats Newcomer Open Swedish open 2008 SWE (WCDF), 3 plats Novice Open City of light 2009 FRANCE (UCWDC) 1 plats Novice Open City of light 1010 FRANCE (UCWDC) 2 plats 4 Younge adult Midland Masters 2010 UK(WDM)

/isadora.jpg

Isadora Nyberg

Är utbildad danslärare via den femåriga danslärarutbildningen i Piteå. Isadora har studerat dans på Broadway dance center i New York. Hon har gått den ettåriga danslinjen på Härnösands folkhögskola, den ettåriga danslinjen inriktning scenisk folkdans på Musikkonservatoriet samt treårig gymnasieutbildning estetiska programmet inriktning dans i Falun. Isadora har medverkat i olika dansföreställningar och projekt, bland annat som dansare i SMASK. Isadora har även rest till Gambia för att dansa och ta del av danskulturen där. På Isadoras klasser får eleverna möta en positiv och trygg danslärare som vill att alla elever ska få uppleva trygghet och glädje via dansen.

/johan.jpg

Johan Söderholm

Johan har gått det treåriga estetiska programmet i Luleå med inriktning dans. Just nu studerar Johan på Luleå tekniska universitet till grundskolelärare samtidigt som han undervisar på D.d på ett inspirerande sätt. Johan har erfarenhet av att undervisa både barn och vuxna i dans och är en väldigt ödmjuk person som får dig som elev att växa i danssalen. Johan vill att dansarna på hans klasser ska finna glädjen för dansen, och få prova uttrycka känslor medhjälp av dansen som uttrycksform. Johan har även erfarenhet av att medverka i dansföreställningar och produktioner han har bland annat dansat i Baletten Trolltagen i Storforsen.  

/violatta.jpg

Violetta Larsson

Är utbildad pedagog vid Luleå tekniska universitet. Violetta har en lång erfarenhet av att arbeta med barn & unga inom dans. Violetta har undervisat både på gym och inom ideella organisationer. Förutom dansundervisning så har Violetta även jobbat med andra dansuppdrag som t.ex. koreograf för gympakidz och utbildare för svenska gymnastikförbundets koncept gympa kidz show and dance. Violetta ser dansen som ett ypperligt fitness redskap så 2013 utbildade sig Violetta även till Zumbainstruktör. På Violettas klasser möts du av en positiv och lyhörd ledare. Tävlingsmeriter: 1 plats newcomer open Swedish open 2010 (WCDF) SWE

Kontakta Oss

Pontonjärvägen 7A
961 42 Boden

0921-550 05

info@dancedirection.se


(Lämna tom)