Medlemsförmåner

Medlemsförmåner 

Som medlem i Dance direction association stödjer ni en förening som jobbar aktivt för danskulturens existens och utveckling inom Bodens kommun och hela Norrbotten. 

Där kvalité, kompetens och dansglädje står i fokus!

Som om det inte vore bra nog?! så har ni även som medlemmar en massa härliga medlemsförmåner!

  • Som medlem i Dance direction association har ni förtur till alla danskurser som anordnas i föreningen. Ni har möjlighet att boka plats i danskurser och event innan icke medlemmar får chansen att boka plats.
  • Alla medlemmar är försäkrade under danslektionerna 
  • Medlemmar erhåller också rabatt på utvalda dansevent och workshops
  • Alla medlemmar som dansar under VT kurser får möjligheten att delta på D.d årliga dansshow.

 

Personlig service och kunnig personal, stort sortiment i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans!

D.d associations medlemmar erhåller 10 % rabatt på ordinarie pris på dansskor.se Uppge att ni dansar på Dance direction association när ni gör er beställning. Medlemskapet går på ert personummer. Klicka bara på loggan så kommer ni direkt in till dansskor.se hemsida. För att besöka deras facebook sida för senaste nytt klicka här.  

 

Din specialistbutik på dansskor, danskläder, brudskor, orgelskor, gymnastikskor mm. Här hittar du ett stort sortiment av dansskor och danskläder.

D.d associations medlemmar erhåller 10 % rabatt på ordinarie pris på Dans shopen. Besök gärna deras hemsida genom att klicka på loggan. På deras facebook sida hittar ni nyheter och inspiration klicka här för att komma till Dans shopens facebook sida.

 

 /black_stocholmsdansservice.jpg

 

Erfaren och professionell personal som förstår nybörjare och hobby studenter så väl som yrkesutbildade, proffs och lärare .

 

D.d associations medlemmar erhåller 10 % rabatt på ordinarie pris på Stockholms Dansservice. Besök gärna deras hemsida genom att klicka på loggan. För att ta del av deras rabatt maila till oss på D.d för koden för rabatten. Kolla gärna in på deras facebook sida  klicka här för att komma till Stockholms Dansservice facebook sida.

Kontakta Oss

Pontonjärvägen 7A
961 42 Boden

0921-550 05

info@dancedirection.se


(Lämna tom)