Dags för Bröllop?

 

D.d skapar upplevelser som blir ett minne för livet!

Vi vill ge varje brud och brudgum som kommer till oss en oförglömlig dag med mycket skratt och härlig gemenskap. Vi erbjuder allt från färdiga paket till helt skräddarsydda upplevelser.

I D.d färdiga paket är innehållet anpassat så att alla ska kunna vara med och dansa men bruden/brudgummen står såklart i centrum!

När ni kommer till oss så bjuds ni på bubbel och choklad vid er ankomst sedan finns det möjlighet att byta om till passande kostymer som vi tillhandahåller till er om så önskas. Det går självklart också bra att dansa i era egna kläder om ni vill det.

Det går även att boka yoga och avslappning i slutet på dansen. Ni får då efter danspasset är klart byta om till bekväma kläder och ta ett extra glass bubbel för att sedan bli guidad i yoga och avslappning på yoga mattor med rummet fyllt av levande ljus. Super mysig avslutning och passar perfekt för den stressade bruden.

Videofilma och fota gärna under er tid hos oss, det blir ett kul minne, eller kanske något att visa upp på bröllopet? Eller känner sig gänget riktigt modiga varför inte överraska gästerna på bröllopet med en live dans brukar vara oerhört uppskattat och sätter garanterat fart på bröllopsfesten!

D.d paket för möhippor och svensexor 

Vi anordnar dessa upplevelser i vår dansstudio i centrala Boden. Vi har även möjlighet att bjuda in er till danssalar i Luleå kommun, både i centrala Luleå och utanför centrum. Önskar ni istället att vi kommer ut till er så går det också att ordna. För mer information om det kontakta gärna oss.

Skräddarsydd dans upplevelse

Passar för möhippor eller svensexor

Här skräddarsyr vi hela upplevelsen helt utifrån era önskemål. Kanske är det så att brudgummen har en favorit låt som ni vill lära er en dans till som ska visas upp som en överraskning till bruden och gästerna på bröllopet? Vi sätter då ihop en helt unik dans bara för ert bröllop och utformar danslektionen helt efter era önskemål allt för att göra upplevelsen så personligt som möjligt. Vi har även möjlighet att mixa ihop musik till ert framträdande. Finns till och med möjlighet att hyra kostymer till dansuppvisningen om så önskas. Eller så kanske ni har andra önskemål? Kanske Bruden vill lära sig dansa som hennes ungdoms Idol? Ingen ide är för galen! Vi anpassar helt efter era önskemål. Kontakta oss gärna så hjälper vi till att utforma en oförglömlig upplevelse. 

Bootylicious

Passar för möhippor

Är för möhippe gänget som inte är rädda för att testa hetta sexiga danskoreografier som garanterat kommer att leverera mycket skratt.  Det vore inget riktigt Bootylicious pass utan en rejäl shake your booty uppvärmning. Danskoreografin dansas till Single ladies där bruden i sällskapet har huvudrollen som super ”Diva”. Vill gänget vara lite extra modiga finns det att låna dansbody och strumpbyxor i riktig Beyoncé still till dansen. 

Balett

Passar för möhippor eller svensexor

Bruden/brudgummen får en tjusig body och riktig balett kjol att använda under dansen allt för att komma in i rollen som prima ballerina! Dansläraren guider sedan gänget igenom några av balettens grunder på ett lättsamt sätt intill balett stången. Passet avslutas med en koreografi i balettens tecken där Bruden eller brudgummen har huvudrollen i koreografin. Övningarna är väldigt grundläggande så att alla ska kunna delta. Ni behöver inte vara viga eller flexibla för att delta, desto roligare brukar det bli ju stelare gänget är.

Burlesk

Passar för möhippor

Tänk Moulin Rouge klassiskt burlesk danskoreografi med en modern twist. Bruden är så klart i centrum av ramp ljuset. För att riktigt komma in i rollen får alla dansare en boa och hatt till hands som används i koreografin. Vill gänget vara lite extra modiga finns också nätstrumbyxor och body till er förfogande och bruden får under dansen en extra sassy utstyrsel inget för den blyga bruden.  

Linedance

Passar för möhippor och svensexor

Här får ni lära er Linedance som den var ”back in the days” Tänk cowgirls och cowboys! Vi dansar såklart till country musik både snabba och sakta låtar. Det blir mycket stampande, klappande och höft vickningar och skratt. Alla i gänget får såklart varsin cowboy hat till sitt förfogande under dansen. Bruden eller brudgummen för låna en extra snygg western inspirerad outfit.   

Chair dance

Passar för möhippor

Förförisk dansupplevelse där bruden är i centrum och gänget dansar en koreografi med en stol som props. Förföriskt är bara förnamnet… Lockar garanterat fram en hel del skratt! Brukar vara en toppen bara aktivitet för att bryta isen mellan nya bekantskaper. Bruden får såklart låna en snygg sassy outfit under dansen om så önskas.   

Rockabilly

Passar för möhippor

Vi tar er tillbaka till 50-60 talet. Till glad svängig musik med danssteg som garanterat levererar svett och skratt. Passar att boka innan bastu och spa upplevelser då en dusch kan vara skönt efter denna aktivitet. Bruden i sällskapet får en snygg rockabilly outfit att dansa i under passet. Dansglädje, fart och fläkt beskriver denna dansupplevelse bäst!

Pole Dance

Passar för möhippor

Vad kan bli bättre än att bruden får klättra upp på stången och briljera!? Vi garanterar att denna upplevelse kommer locka fram skratt. Alla i möhippan får prova, men såklart lägger vi lite extra fokus på bruden. Ni kan välja att komma i träningskläder eller så får ni en snygg outfit att låna.

 

Priser

Möhippor/svensexor - 1h dans och 30 min mingel

Mingel 30 min med bubbel och choklad, 1h danslektion samt kläder att låna under dansen om så önskas. Observera att i en del paket ingår det kläder till alla deltagare på möhippan/svensexan och i en del paket ingår bara kostym till bruden/brudgummen. Pris: 2700 kr

Möhippor/svensexor - 1h dans, 30 min mingel, 30 min yoga samt avslappning

Mingel 30 min med bubbel och choklad, 1h danslektion. 30 min av yoga och avslappning på yoga mattor med rummet fyllt av levande ljus. Samt kläder att låna under dansen om så önskas. Observera att i en del paket ingår det kläder till alla deltagare på möhippan/svensexan och i en del paket ingår bara kostym till bruden/Brudgummen. Pris: 3000 kr

Skräddarsydda möhippor/ svensexor

Mingel 30 min med bubbel och choklad, 1h danslektion helt anpassad efter era önskemål. Dansläraren skapar en unik koreografi speciellt anpassad efter era och önskemål. Bruden får med sig hem en utlärnings video på er unika dans så att ni kan träna hemma. Kanske som en kul grej på nästa fest? Eller kanske som träningsmaterial inför dansuppvisning på bröllopet? Vi fixar gärna en snygg outfit till bruden/brudgummen eller till hela gänget som ni kan låna under dansen. Pris: 3500 kr (I de skräddarsydda paketet går det att lägga till 30 min av yoga och avslappning på yoga mattor med rummet fyllt av levande ljus till en kostnad av 200 kr.)

Eventuellt överskott från möhippor och svensexor går till Dance direction associations barn och ungdomsverksamhet.

Kontakta gärna oss på D.d för mer information och bokningsförfrågan i formuläret här nedanför. 

 

Kontakta Oss

Pontonjärvägen 7A
961 42 Boden

0921-550 05

info@dancedirection.se


(Lämna tom)