Öppet hus veckan!

 

Öppet hus veckan innebär alltid fullt ös med massor av dansinspiration för så väl nybörjare som den mer vana dansaren. Ni kan självklart dansa på så många klasser ni vill under veckan, ett ypperligt sätt att hitta den rätta kursen för terminen.  

Första veckan på varje termin öppnar vi upp dörrarna för allmänheten då vi har gratis prova på för de kurser som ännu inte blivit fullsatta. För att se vilka kurser som är fullsatta kolla bara in under fliken "Anmäl dig" här på hemsidan. OBS! Gör inte någon bokning/anmälan till kursen om ni endast vill komma på  "Öppet hus veckan" då D.d anmälningar är bindande för hela terminen. 

NYHET! Ny Balett kurs i ledning av Tova Calner startar för vuxna. Kom gärna och prova på under v.35 Utmärkt kurs för att öka smidigheten i stela kroppar och förbättra hållning samt dansteknik. Passar både nybörjare och den mer vana dansare som vill utveckla sin dansteknik.

 

/oppet-hus-v-35-2017-ny-version.jpg 

Under öppet hus veckan kör vi samma schema som under reserande av HT 2017 OBS! Detta schema visar alla kurser för att se om det finns plats för att prova på kolla in under fliken "anmäl dig" här på hemsidan 

/oppet-hus-schema-nytt.jpg

Kontakta Oss

Mejerigränd 3
961 61 Boden

070-577 65 93

[javascript protected email address]


(Lämna tom)