top of page

VANLIGA FRÅGOR

KAN JAG PROVA PÅ?

Ja, D.d har alltid en Prova på vecka i början av varje termin för att eleven ska kunna testa sig fram och hitta den kursen som passar bäst! Viktigt att inte göra någon kursanmälan till Prova på veckan

NÄR STARTAR NY TERMIN?

D.d terminer är uppdelade i vår- och hösttermin. Vårterminen börjar några veckor efter årsskiftet och höstterminen startar kring skolstarten i september. 

FÅR MITT BARN DANSA I EN ÄLDRE ELLER YNGRE DANSGRUPP?

D.d utformar sina kurser utifrån åldersgrupper och därför brukar nivån stämma bra överens för de flesta elever. Det är alltid okej att ert barm får går ner till e yngre grupp vid behov, men vi rekommenderar inte att elever börjar i en äldre grupp.

FÅR JAG PENGARNA TILLBAKA OM JAG ÅNGRAR MIG?

Ni har rätt att frånträda avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Hinner kursen starta under ångerfristen upphör ångerrätten att gälla. Ångerrätten gäller inte på medlemskapsavgiften på 100 kr per år. 

KAN JAG BYTA KURS?

Om terminen just har börjat och eleven t.ex. inte vågar dansa utan förälder och vill byta p.g.a. det så brukar det gå att ordna. Annars går det att testa en ny kurs nästa termin och under D.d Prova på vecka finns det möjlighet att testa alla våra kurser innan man bestämmer sig.

FÅR JAG TA MED EN KOMPIS, SYSKON ELLER FÖRÄLDER IN I DANSSALEN?

Nej, inga åskådare under dansklasser. Under klasser är det endast elever och ledare som är inne i danssalen. Vårdnadshavare, kompisar, släktingar osv. får gärna följa med till dansen men under lektionen får de vänta utanför danssalen.(Gäller inte för Tiny Dancers Crew där en vuxen dansar tillsammans med barnet)

Undantag under Prova på veckan.

bottom of page