top of page
VÅRA MÖJLIGGÖRARE
PIONJÄREN.png

HUVUDSPONSOR

Fastighetsbolaget Pionjären äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Boden och Luleå regionen med hyresgästen i fokus och med Ansvar som främsta ledord.
Bolaget äger och förvaltar 80 000 kvm fördelat på cirka 50 fastigheter för kontor, butiker, verkstäder, lager, bostäder, industri, friskvård, idrott, förråd samt vårdcentral.

D.d LOKAL ÄR UPPFÖRD MED STÖD FRÅN

Allmänna arvsfonden är en svensk statlig fond, instiftad av Sveriges riksdag 1928, dit medel tillfaller från de dödsbon som inte har någon arvinge, alltså när det varken finns någon släkting närmare än kusin eller något skrivet testamente. 

​​

RF-SISU Norrbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation, som utvecklar och stödjer idrotten i Norrbotten. 

Namnlös design.png
7.png

BODENS KOMMUN

Bodens Kommun är en växande kommun och till 2030 ska vi bli 33 000 invånare. Vi har ett rikt och frodigt företagsklimat och många bolag vill etablera sig här – den gröna nyindustrialiseringen sker här och nu. Våra prioriterade utvecklingsområden är elintensiva näringar, miljöteknik, kulturella och kreativa näringar, hästnäring samt handel och besöksnäring. Det är det vi kallar #närhetsliv.

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET

Svenska Danssportförbundet är medlem i Riksidrottsförbundet och Sveriges Olympiska Kommitté. Vi utvecklar och administrerar Sveriges officiella danssport, nationellt och internationellt. Dansen utövas i våra föreningar och tillsammans är vi stolta över att vara en del av svensk idrottsrörelse.

8.png
base_logo_white_background.png

ROOFTOP
CONSULTING AB

Rooftop Consulting AB är ett bolag som bedriver konsult och besiktningsverksamhet inom
Telecom-området samt därmed förenlig verksamhet.

LF NORRBOTTEN

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare. Vi som jobbar på Länsförsäkringar är alla norrbottningar, precis som du. Vi bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du

LF_Norrbotten_rgb_v.png
9.png

FÖREVIGAR VÅRA DANSMINNEN

Glimma studio drivs av fotografen och konstnären Jennie Carndudd. Hon fotograferar allt från barn, familj och hundar till lokaler och företag. Det är tack vare Glimma studio som D.d kan föreviga vackra dansminnen!

MEDLEMSFÖRMÅNER
D S HEM.png

DANSSKOR.SE

Dansskor.se ger dig personlig service och kunnig personal, stort sortiment i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans!

D.d medlemmar erhåller 10 % rabatt på ordinarie pris på dansskor.se Uppge att ni dansar på Dance direction association när ni gör er beställning. Medlemskapet går på ert personummer. Nedan finns en länk så kommer ni direkt in till dansskor.se hemsida.

DANSSHOPEN

Dansshopen är din specialistbutik på dansskor, danskläder, brudskor, orgelskor, gymnastikskor mm. Här hittar du ett stort sortiment av dansskor och danskläder.

D.d medlemmar erhåller 10 % rabatt på ordinarie pris på Dans shopen. Besök gärna deras hemsida nedan.

D s HEMs.png
bottom of page