top of page

DANCE INTENSIVE

DANCE INTENSIVE - TINY

Dansstil: Barndans, ej bunden till någon speciell dansstil.

Erbjuds för 3-5 åringar

I sommarkursen Dance Intensive gör vi dansövningar anpassade efter barnens ålder med rörelseglädje som utgångspunkt! Vi gör övningar som främjar gemenskap med fokus på att utveckla motorik, balans, koordination och kreativitet. 

 

Barnen behöver klara av att vara utan förälder på danslektionen som är 30 min. Vi har ingen vattenpaus.

Pris: 500 kr

Foto Jennie Carnudd (148).jpg
DSC_7536.jpg

DANCE INTENSIVE - KIDZ

Dansstil: Blandade stilar

Erbjuds för 6-9 åringar

I sommarkursen Dance Intensive passar vi på att plocka fram de bästa delarna från dansens olika stilar! Vi gör övningar som främjar gemenskap och rörelseglädje med fokus på att utveckla motorik, koordination och kreativitet. 

 

Inga förkunskaper behövs!

Pris: 600 kr

ACRO INTENSIVE - KIDZ

Dansstil: Akrobatik.

Erbjuds för 6-9 åringar

 

I den här sommarkursen utforskar vi akrobatik på ett tryggt och lekfullt sätt! Vi tränar motorik, balans, styrka, koordination och smidighet. Under kursen provar vi olika kullerbyttor, huvud/handståenden, hjulning, brygga och spännande tricks. Vi startar klassen med en pulshöjande uppvärmning med inslag av styrkemoment för att förbereda oss inför de olika akrobatiska momenten.

 

Kurspris: 600 kr 

Foto Jennie Carnudd (42).jpg
DSC_6634_edited.jpg

DANCE INTENSIVE - VIBE

Dansstil: Blandade stilar.

Erbjuds för 10-14 år

I sommarkursen Dance Intensive inriktar vi oss på att upprätthålla vår dansteknik under sommaren. Vi blandar olika dansstilar och fokuserar på dansövningar och diagonaler med varierande utmaningar i form av tempo, flöde, förflyttning, nivå och känsla. I den här kursen kommer vi även att lära oss en koreografi samt olika golvtricks. Vi avslutar varje dansklass med övningar som främjar smidighet och flexibilitet. 

 

Den här kursen passar både för nybörjare samt de med dansvana. 

 

Kurspris: 650 kr

ACRO INTENSIVE - VIBE

Dansstil: Akrobatik.

Erbjuds för 10-14 åringar

 

I den här sommarkursen får vi prova på olika moment inom akrobatik. Vi stärker vår balans, styrka, kroppskontroll och smidighet i varierande övningar. Vi övar på övergångar och variationer av huvud/handståenden, hjulning, kullerbyttor, brygga och massa spännande tricks samt par/gruppövningar. Vi startar klassen med en rejäl pulshöjande uppvärmning och styrkemoment för att förbereda oss inför de olika akrobatiska momenten. 

Kurspris: 650 kr 

Foto Jennie Carnudd (40).jpg
malinsaxcom-1.jpg

DANCE INTENSIVE - VUXEN

Dansform: Blandade stilar

Nivå: Nybörjare/Fortsättning

Erbjuds för vuxna (+15)

I sommarkursen Dance Intensive inriktar vi oss på att upprätthålla vår dansteknik under sommaren. Vi blandar olika dansstilar och fokuserar på dansövningar med varierande utmaningar i form av tempo, flöde, förflyttning, nivå och känsla. I den här kursen kommer vi även att lära oss koreografier. Vi avslutar varje dansklass med övningar som främjar smidighet och flexibilitet. 

 

Den här kursen passar både för nybörjare samt de med dansvana. 

 

Kurspris: 1050 kr

bottom of page