top of page

The Magic Lamp

D.d ÅRLIGA SHOW 2024

Kliv på mattan och flyg med oss till en spännande plats där magiska ting alltid sker! Dansshowen The Magic Lamp tar med dig till den mystiska staden Agrabah där vi får följa berättelsen om Aladdin, den magiska lampan och när önskan blir lag. Håll nu i er för den flygande mattan sätter iväg med en väldig fart!

Föreställning - Lördag 18 maj

Plats: Western farm, Boden

Tid: 17.00

Medverkande: Se grupperna här!

Föreställning - Söndag 19 maj

Plats: Western farm, Boden

Tid: 13.00

Medverkande: Se grupperna här!

Föreställning - Söndag 19 maj

Plats: Western farm, Boden

Tid: 17.00

Medverkande: Se grupperna här!

 

 

 

Dörrarna in till salongen öppnar 15 min innan föreställningen börjar. En timme innan varje föreställning finns fika att köpa på farmen, så kom gärna och mingla med oss!

Välkomna!

SUMMER VIBE - DANSKLASS

Kom och dansa med Linda och Catrin under Summer Vibe i Boden. Lekfulldansklass för barn födda 2015-2018. Inga förkunskaper behövs! Kostnadsfritt. Vi dansar utomhus på baksidan av Björknäsgymnasiet.

TID OCH PLATS

02 juli 2024 14:00 – 14:45

Baksidan av Björknäsgymnasiet , Idrottsgatan 4, 961 64 Boden, Sverige

Dela detta evenemang

VAD ÄR D.d ÅRLIGA SHOW?

En gång om året i maj sätter D.d ihop proffsiga och färgsprakande elevshower som brukar vara mycket uppskattade och omtalade av både publik och elever. D.d kör fullt ut med uppsydda kostymer, ljus, koreografi och fantasifulla manus som ofta har ett tema som eleverna väntar med spänning på att få veta.

Alla elever har rätt att få glänsa och bli bekräftade! Därför får alla elever som vill medverka i showen.

D.d årliga show äger rum på Western farm i Boden och är öppen för allmänheten. Alla som vill komma och titta på showen och stötta danseleverna är varmt välkomna!

bottom of page