top of page

TINY DANCERS

Dansstil: Barndans, ej bunden till någon speciell dansstil.

Tid: 30 min

Erbjuds för 3-5 åringar

Här får eleverna på ett fantasifullt sätt bekanta sig med dans och rörelse. Vi lär oss enklare koreografier och använder olika typer av rekvisita, exempelvis sjalar och rockringar. Vi skapar en trygg miljö där barnen får utveckla sin balans, rytmik och motorik. Vi strävar efter att dansen ska vara så lekfull och utvecklande som möjligt.

Barnen behöver klara av att vara utan föräldrar under danslektionerna som är 30 minuter. På första lektionen är det okej att föräldrar deltar.

Pris: 890 kr

DSC_7135_edited.jpg
Foto Jennie Carnudd (117)_edited_edited_edited_edited.jpg

TINY DANCERS CREW

Dansstil: Barndans, ej bunden till någon speciell dansstil.

Tid: 30 min

Erbjuds för 2-5 åringar

I den här klassen dansar barnet tillsammans med en vuxen som följer med. Det kan vara en förälder, mor och far förälder, eller annan vuxen förebild i barnets liv.

Kursen skapar en fin möjlighet att knyta an till barnet och samtidigt göra något utvecklande och roligt tillsammans.

Barnen får på ett lekfullt sett bekanta sig med dans och rörelse. Vi använder oss av bland annat instrument, sjalar, bilder m.m. Kursen bidrar till att stärka barnens självkänsla, kropps- och rumsuppfattning, utveckla balans, rytmik m.m.

Pris: 890 kr

TINY ACRO

Dansstil: Akrobatik.

Tid: 30 min

Erbjuds för 3-5 åringar

 

Vi lär oss enklare akrobatiska moment, så som kullerbytta och viktöverföringar. Vi skapar en trygg miljö där barnen får utveckla sin balans och motorik.

Akrobatiken bidrar till att stärka barnens självkänsla, kropps- och rumsuppfattning samtidigt som de lär sig att samarbeta med andra barn. 

Barnen behöver klara av att vara utan föräldrar under danslektionerna som är 30 minuter. På första lektionen är det okej att föräldrar deltar.

Pris: 890 kr

DSC_7538_edited.jpg
bottom of page