top of page

SHOW VIBE

Dansstil: Show-jazz.

Erbjuds för 10-14 år

En glad och fartfylld dansform som ofta syns i showsammanhang!

Grunden ligger i jazz med fokus på framförande och uttryck. Under uppvärmningen arbetar vi mycket på teknik och tränar styrka och smidighet följt av diagonalövningar. Vi får lära oss ”showiga” koreografier till olika musikstilar, allt från funk till den senaste popmusiken. Det blir en fartfylld, svettig och uttrycksfull dansklass!

Pris: 1110 kr

DSC_6794.jpg

HIP HOP VIBE

Dansstil: Stilar inom streetdance.

Erbjuds för 10-12 år och 13-18 år

 

Under dessa klasser blandar vi uttrycksformer och influenser hämtade från street-världen. Stilen är personlig och varierar därför väldigt mycket från olika lärare.

Vi jobbar med musikalitet samt att hitta rätt tyngdpunkt, flow och attityd. Vi övar på golvteknik och trix med inspiration från breaking.

Var beredd på att svettas, lyssna på härliga beats, utveckla din egen danstil och efter passet lämna salen glad och inspirerad! 

Pris 10-12 åringar (60 min): 1110 kr
Pris 13-18 åringar (75 min): 1260 kr

ACRO VIBE

Dansstil: Akrobatik.

Erbjuds för 10-14 år

I den här kursen tränar vi på olika moment inom akrobatik och parakrobatik. På ett tryggt och roligt sätt stärker vi vår balans, styrka, kroppskontroll och smidighet. Vi övar på övergångar och variationer av moment som innefattar huvud/handstående, hjulning, kullerbytta, brygga och olika tricks med varierande svårighetsgrad. Vi startar klassen med en rejäl pulshöjande uppvärmning och styrkemoment för att förbereda oss inför de olika akrobatiska momenten.

Vi kommer att arbeta individuellt men även i par och grupp där vi provar olika konstellationer, tricks och formationer. 

Pris: 1110 kr

DSC_6941.jpg
bottom of page